Voor deze kapsalon zijn nieuwe meubels ontworpen.


De kast voor de producten en de garderobe wordt omkaderd door een brede rand van blond houtfineer. De producten worden van achteruit door een lichtdoorlatende plaat belicht. Aan de zijkant van de garderobekast zit een spiegel om het effect te versterken. De garderobekast met spiegeldeur steekt hier een stukje uit en heeft aan de zijde van de wachtruimte en entree een kledinghanger er in gefreesd, zodat bij binnenkomst gelijk duidelijk is waar de jassen kunnen worden opgehangen,


De kast voor de verfspullen en handdoeken zijn met een brede rand van blond houtfineer omkaderd en in het midden een werkblad met spoelbak, 2 lade's en 3 uitvaldeurtjes, om gebruikte handdoeken in op te bergen.


De trolleys kunnen onder het houten kader gerold worden om ze uit het zicht op te bergen. Ze zijn gemaakt van verchroomd staal met uittrekbare houten laden op 4 zwenkwielen.


Bij de foto’s zijn twee varianten op de garderobekast, zonder spiegel, in hout en in paars. Deze variant bestaat drie kaders die één keer verspringen ter plaatse van de garderobekast, waardoor deze sprong nauwelijks opvalt, door het aanzicht van steeds drie verticale staanders.


Klik hier of op de afbeelding om naar het album te gaan.

Kapsalon interieur

tel: 072 574 29 84

mob: 06 23 95 12 76

 

Social Media:

Facebook

Twitter

Pinterest

T: 0725742984

M: 0623951276