Begane grond.


De entree bevindt zich aan de voorzijde van het huis met garderobe, meterkast, toilet en een kast onder de trap naar de verdiepingen. De deur naar de woonkamer ligt in één lijn met de deur naar de garage en de buitendeur aan de zijkant, om zo een goede doorloop te creëren. De centraal gelegen keuken heeft een kookeiland. Gelijk met de wand, om zo het beeld en de zichtlijn niet  te verstoren, bevinden zich legkasten met onder andere een werkblad achter een rolluik, ovens en een koelkast. De eetkamer bevindt zich aan de voorkant van het huis met een strak afgewerkte glazen erker. De garage is vanuit de woonkamer/keuken bereikbaar en heeft aan de voorzijde een roldeur met een pergola. Aan de zijkant bevindt zich een deur en een raam. De woonkamer is op de achtertuin gericht en heeft 2 schuifdeuren naar de tuin en een aparte deur in het gedeelte waar waar plaats is voor een computerhoek. In de achtertuin is een groot rond terras met een boom zo geplaatst dat deze schaduw geeft op het heetst van de dag. Achterin de tuin is een vijver en een relax area met een loungebed met huif van Dedon voor twee of meer personen.

In het midden van de tuin zijn twee in elkaar overvloeiende cirkels als gras- of speelveld, langs de randen lopen muurtjes om op te zitten en buxushaagjes.


Eerste verdieping.


De hoofdslaapkamer aan de achterkant is 25 vierkante meter groot. De badkamer bevindt zich in het midden van het huis met een rond daklicht. Een separaat toilet, biedt privacy. Aan de voorzijde van het huis bevinden zich de kinderkamers, een meisjeskamer met stapelbed en een jongenskamer met voldoende ruimte om te spelen, computeren, muziek te maken. De vorm van de horizontale ramen met vensterbanken biedt voldoende ruimte voor speelgoed en dergelijke.


Tweede verdieping.


Hier bevinden zich de tienerkamers met aan de achterzijde een meisjeskamer en de voorzijde een jongenskamer. In beide kamers is voldoende ruimte voor grotere kasten en bureaus, geschikt voor meer kleding en spullen, zoals tieners doorgaans nodig hebben. Op de overloop is plaats voor een wasmachine en droger en eventueel een extra badkamer. Boven de trap bevindt zich nog een vliering. 

Twee-onder-een-kapwoning Spinner

Social Media:

Facebook

Twitter

Pinterest

T: 0725742984

M: 0623951276